Raamatu "Jänku-Juss ja Eesti" esitlused läksid mürinal käima! 5. veebruar 2014

mati / Kirjuta esimene kommentaar

Kauaoodatud uue raamatu esitlustele Tallinnas ja Haapsalus oli kokku tulnud hulgaliselt rõõmsaid lapsi. Jänku-Johanna ja Jänku-Juss tervitavad neid kõiki!
Enne veel kui esitlusmöll Solarise Keskuse Apollo poes alata sai, leidsid Johanna ja Juss kino Artise saalist eest 180 särasilmset last ning lapsevanemat, kes olid laupäeva hommikul kogunenud vaatama Jänku-Jussi multikaid suurelt ekraanilt. Vaevu jõudsid jänkud kohaletulnuid tervitada ja neile lehvitada, kui allkorrusele hakkasid kogunema uut raamatut uudistama tulnud sõbrad lähedalt ja kaugelt. Uudistamist ja kaasalöömist jätkus kõigile - Eesti lippude ja paberlennukite meisterdamisest kaunite lossidaamide kaasabil kuni täpsuslaskmiseni päris majori juhendamisel! Sekka sai imetleda kauneid rahvusmustrites tikanditega linikuid, ampsata Eesti kodustest maitsetest kantud suupisteid ning mängida ja teha pilti koos jänkudega.
Haapsalus aga ootas Jänku-Johannat ja Jänku-Jussi ees juba poetäis ootusärevaid lapsi ning mänge, meisterdamist ja pildistamist jätkus pikaks ajaks.
Rõõmsaid fotosid raamatuesitluselt vaata SIIT, lisaks heida pilk peale suurtele TALLINNA ja HAAPSALU esitluste pildigaleriidele!
Lapsed, kes Tallinna Solarise Apollo raamatuesitlusele ei jõudnud, said jälgida jänkude lustlikku tegutsemist otseülekandena, mida saab järelvaadata siitsamast:

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: