Suvi täis tantsu ja tralli! 14. juuli 2016

mati / Kirjuta esimene kommentaar

Jussimaailma tegelaste suvi on alanud sedavõrd kiirelt ja kirevalt, et pole olnud õieti mahti arvutiklaviatuuri klõbistada. Külas on käidud aga nii Võrumaa kui ka Kunda lastel ning lustitud paljudel sünnipäevadel, sestap on ka aeg seda kõike ka teiega jagada, sõbrad!

Lastekaitsepäeval võttis Jänku-Juss käppade alla kauaoodatud tee Võrru, et tervitada kõiki maakonna lasteaialapsi üritusel "Tunnen, tean, oskan". Võru jalgpallistaadionil saabudes oli tribüün ootusärevat suminat täis - ohutusalased teadmisi saama ja ka Jänku-Jussi oma silmaga kaema oli tulnud tervelt 20 lasteaia lapsed kõikjalt Võrumaalt. Jänku-Jussi ülesandeks jäi ürituse juhtimine ning hea tuju kontrollpunktis laste lõbustamine.
Rohkem pilte leiad SIIT!


Mõni aeg hiljem potsatas käsilaste postkasti kutse põnevale üritusele! Nimelt kutsusid Pärnamäe kandi lapsed käsilasi endaga üheskoos uut ja toredat Pärnamäe Keskust kaema. Uudistamist aga uues keskuses oli palju ning üheskoos uuriti läbi kõik nurgad nii sees kui väljas. Kevin ja Stuart lehvitavad kõikidele uutele sõpradele ning loodavad, et järgmised rõõmsad kohtumised ei lase end kaua oodata!
Rohkem pilte leiad SIIT!














Jänku-Juss aga on sportlik jänku, kellele meeldib väga jalgrattaga sõita. Seetõttu sattus ta 3. juulil toimunud Laste Maastikurattapäevale Rakke linnamäe staadionil Lääne-Virumaal, kus tublid noored ratturid panid end proovile rattasõidus. Jänku-Juss, kes seekord oli koju unustanud oma kiivri ja seetõttu võistlustest osa võtta ei saanud, innustas ja ergutas sõpru ning hoidis äikesetormist hoolimata rattalaste tuju kõrgel. Järgmisel korral aga hoidke alt - Jänku-Juss plaanib kindlasti võistlema tulla ja siis juba 12-aastaste vanusegrupis! Rohkem pilte leiad SIIT!

Möödunud nädalavahetusel aga veetis Jänku-Juss oma parima sõbra Jänku-Johannaga Kunda Sõbralaadal! Juba laupäeva varahommikul istusid jänkud koos vanematega autosse ja sõit võis alata. Lastesumm, kes laada lastealal võttis jänkudel saba tudisema, kuid vahva Suka Antoni kaasabil sai ärevus kui käpaga pühitud ning tants ja trall võis alata. Aitäh teile, Kunda sõbrad, kahe lõbusa ja meeldejääva päeva eest! Lehvitame ja kohtume taas!
Rohkem pilte leiad SIIT!

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: