Raamatuesitlused on täies hoos! 5. november 2013

mati / Kirjuta esimene kommentaar

Rõõmsad tervitused ja suured tänud Pärnu, Viljandi ja Tallinna lastele Jänku-Johanna ja Jänku-Jussi poolt!
Mitu õhtut on jänkud vaadanud pilte raamatu "Jänku-Juss ja värvid" esitlustelt ning see on uhke tunne, et neil on niivõrd palju toredaid sõpru kõikjal üle Eesti. Ühiselt söödud piparkoogid, värvitud pildid, löödud patsud ja mängitud mängud jäävad kauaks meelde. Seniks aga, väikesed kunstnikud, uurige "Jänku-Juss ja värvid" raamatut ja pintslid pihku!

Kes aga veel ei ole raamatuesitlustele jõudnud, siis ärge heitke meelt! Esitlusi on veel ees nii Tartus, Haapsalus kui ka Tallinnas:

9. november kell 12:00-14:00 Tartu Kaubamaja   Apollo                                                                      16. november kell 11:00-12:00 Viru Keskuse Rahva Raamat                                                                    16. november kell 16:00-16:45 Haapsalu Kaubamaja Apollo                                                                   17. november kell 12:00-13:00 Ülemiste Keskuse Apollo                                                                          30. november kell 12:00-13:00 Rocca al Mare Rahva Raamat

Lisainformatsioon ja registreerimine Lasteka lehel!

Pilte senistest vahvatest kohtumistest vaata galeriist ning kõik pildid leia linnade kaupa siit - Pärnu, Viljandi, Tallinn ja Rakvere!

 

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: