Jänkud käisid Kunda Merepäevadel! 15. juuli 2015

mati / Kirjuta esimene kommentaar

Kui Jänku-Juss ja Jänku-Johanna Kundasse merepäevadele jõudsid olid laevad külaliste ootel juba kai äärde rivistunud ning ka Neptungi oma troonil istet võtnud. See oli põnev!
Südapäeval lavaesisele lastealale piiludes oli jänkude rõõm veel suurem, kui esimesed väiksed sõbrad olid juba emme-issiga istet võtnud ning ootasid kannatamatult oma lemmikute saabumist. Ünneks oodata ei tulnud neil kaua, sest kui juuksed kammitud ja kleit ning traksipüksid kohendatud, kalpsasid Juss ning Johanna oma sõprade ette!

Kohtumisrõõm oli suur ning pea olid jänkud paitajatest ja patsilööjatest ümber piiratud. Hoogsa ühistantsu järel soovisid kõik lapsed samuti jänkudeks hakata. Nii täitus peatselt terve plats jänkumaske kandvatest jussidest, johannadest, jassidest, ellenitest ja mihklitest nii, et Jussil ja Johannal endalgi oli tegu teineteise äratundmisega. Tublid osavust, kiirust ja tugevust nõudvatel võistlistel ning mängudel osalejad teenisid kõik ampsu magusat Jänku-Jussi tähebatooni näol ja veel õhtupoolikulgi kontserdile tulijad said imetleda lavaesisele ühiselt joonistatud kümneid kriidijänkusid!

Suur aitäh kõikidele Kunda sõpradele ning au, kiitus ja soe käpapigistus merepäevade korraldajatele Kunda Noortemajast ning kõigile vabatahtlikele! Kohtume taas!
   
Pildimeenutusi Kundast vaata SIIT, SIIT ja veel SIIT ka!
Kunda Merepäevad 2015

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: