Jänku-Jussi kolm unustamatut päeva messil Ilu sõnum 2012! 9. oktoober 2012

mati / Kirjuta esimene kommentaar

Kolm päeva, mida oli kaua oodatud, möödusid kui linnulennul koos sadade sõpradega Jänku-Jussi lastealal. Aitäh teile kõigile!
Lasteala tõmbenumbriks oli kahtlematult Huvilooja meisterdamisnurk, kus kümned lapsed värvisid, kleepisid, joonistasid ja voltisid uhkeid korve, kroone ja... Jänku-Jusse, mida valmistati jäätisepulkadest. Suur tänu Lastekas.ee-le ehitusklotside eest, millest suurima ehitisena valmis 14-korruseline pilvelõhkuja!

Üheskoos maitsesime ära 76 topsi uut Jänku-Jussi sulatatud juustu Estoverilt määrituna 54 pätsile Jänku-Jussi värskele saiale ja leivale Pere Pagaritelt. Magustoiduks krõbistasime aga 18 kilo Marmitoni piparkooke ja pakkide viisi Pere Jänku-Jussi kaneelirulle.

Soovime palju õnne messil Batuudijussi korraldatud kampaania võitjale Evely Talvistele, kelle soovide kohaselt püstitame batuudi "Suur takistusrada" ning külla tuleb ka Jänku-Juss ise!

Suurim tänu kuulub aga Eesti Näitustele, kelle väikestele külastajatele oli meil hea meel põnevat tegevust pakkuda ja teeme seda meeleldi ka edaspidi!

Pilte Ilu sõnumi messi lastealast vaata galeriist!


Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: