Raamatuesitluste virvarr jõudis Viljandisse ja Pärnusse! 27. veebruar 2014

mati / Kirjuta esimene kommentaar

Seekord kippusid Apollo poed jänkusid kaema tulnud lastehulkadele kitsaks jääma!
Päev enne Eesti sünnipäeva oli Jänku-Jussile ja Jänku-Johannale väga toimekas. Kohe peale hommikusööki asuti teele Viljandi poole, kus ees oli ootamas esimene kahest raamatu "Jänku-Juss ja Eesti" esitlusest. Kohale olid tulnud aga vist kõik Viljandi lapsed ja nii leidis osa tegevustest aset UKU Keskuse koridoris. Meisterdasime koos lastega Eesti lippe ja voltida lennukeid, mida hiljem täpsuse peale lennutada sai. Parimate lendurite rinnaesine oli esitluse lõpuks medalitest kirju!
Viljandist kiirustasid raamatu autorid koos jänkudega otsejoones Pärnusse, kus lapsi hakkas poodi kogunema juba tükk aega enne esitluse algust. Osavus ja täpsus lasketiirus ning lennundusvõistlusel sai ka Pärnus medalitega premeeritud, fotoaparaadid plõksusid ja vahvlipiparkoogid kadusid Jänku-Jussi korvist kui imeväel. Aitäh ka kõikide vahvate kingituste ja piltide eest, Pärnu lapsed! Nüüd on Jänku-Jussil seltsiks ka oma Jussibeebi!  

Pilte esitlusest vaata Jussimaailma GALERIIST ja suur Viljandi esitluse galerii on SIIN ning Pärnu esitluse galerii SIIN!

Rõõmsa jällenägemiseni!

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: