Jänkud jõuavad igale poole! 13. november 2014

mati / Kirjuta esimene kommentaar

Juba sel nädalavahetusel ootavad Jänku-Juss ja Jänku-Johanna oma sõpru messile "Laps ja Pere" Saku Suurhallis! Pühapäeval, 16.11., rõõmustab Jänku-Juss kõiki kalleid semusid Happy Fly batuudikeskuse perepäeval. Kes teeb, see jõuab!
Jänkusid ootab ees kaks toimekat päeva messil "Laps ja Pere" Saku Suurhallis. Jänku-Juss on abiks oma sõpradele hambaarstidele ning ootab kõiki sõpru suhkrukella joonistama ning hambapesust rääkima Eesti Hambaarstide Liidu stendis. Jänku-Johanna aga loodab kohtuda paljude uut ja vanade sõpradega Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja lastenurgas, kus üheskoos vihikut "Nämma köögivili" värvida ja mõistatusi lahendada. Ehk saab isegi porgandit üheskoos krõbistada?;) Loomulikult on kõik lapsed oodatud ka niisama jänkusõpradega patsu lööma ja koos pilti tegema!

Lisaks põikab Jänku-Juss pühapäeval Happy Fly batuudikeskusesse, kus tal on suur rõõm juhatada uhket perepäeva, kus ei puudu õhupallimeistrid, lasteteater ega suur teadus- ja mullishow! Jänku-Juss hoiab kõikidel sõpradel tuju üleval ning ootab kõiki koos endaga tantsima, laulma ja mängima!
Jänku-Juss ja Jänku-Johanna

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: