Jänku-Jussi sügisesed toimetamised! 21. september 2016

mati / Kirjuta esimene kommentaar

Sügis on ka jänkudel kiire aeg - talvised varud vajavad kogumist, et oleks ka külmal ja pimedal ajal midagi hamba alla pista ning ka sõpradele külakostiks tuua. Küll aga pole ka unarusse jäänud vahvad lapsed, kellega on Jänku-Jussil olnud rõõm kohtuda nii mängutubades, aianduskeskuses, kohvikus kui ka spordisaalis!
Kui septembri alguses osales Jänku-Juss koos oma väikeste sõpradega Hansaplantis Viljapuude päeval ning aitas valida lemmikõunasorti, siis eelmisel pühapäeval ootasid mitukümmend kannatamatut ja särasilmset last Carmen Cafes jänkut pannkoogihommikule. Kära ja kilkeid jätkus mitmeks tunniks ning mängitud sai mitmeid mänge, valitud kaunimad jänkumaskid ning loetud mitu vahvat lugu Jänku-Jussi sügiseraamatust. Järgmisel korral lubas Jänku-Juss ühes võtta ka purgi vanaema tehtud porgandimoosi, et kõik saaksid ka seda maiuspala koos pannkookidega proovida. Meeleolukatele piltidele heida pilk peale SIIN!

Kui pannkoogid söödud olid ja lastega kokku lepitud peatses jällenägemises, asus Jänku-Juss pikisilmi ootama kohtumist oma vanade sõprade Elektrijänese, Nublu ja Snupsiga. Ja nii seadiski Jänku-Juss paari päeva pärast sammud Haabersti Sportmängude Halli, kus leidis aset Haabersti lasteaialastele ohutusalane teabepäev mini-SOS. Nublu oli kohale sõitnud Päästeameti tuletõrjeautoga, Elektrijänes kaasa võtnud vahvad onud-tädid Elektrilevist, et lastele elektriohtudest rääkida ja ürituselt ei puudunud ka liiklusohutuse pärast muretsev politsei, esmaabist rääkiv Punane Rist ega ka hambaarstid, kes jagasid näpunäiteid õigeks hambaharjamiseks. Lapsi kogunes halli kokku tohutu hulk ning peale kasulikult veedetud kahte tundi ei tahtnud patsulöömine ja kallistused lõppeda. Jänku-Juss tänab ja tervitab kõiki ning lubab, et peagi kohtume taas! Mini-SOSi pilte saab kaeda SIIN!

Järgmised rõõmsad kohtumised aga ei lase ennast kaua oodata! juba 2. oktoobril kutsub Jänku-Juss kõiki sõpru uue Lohesaba Seikluslinnaku avapeole, et koos tantsida ja mängida ning 9. oktoobril on kõik oodatud Lasteasjade Sügisturule Jänku-Jussiga patsu lööma ja juttu puhuma TTÜ Tudengimajas!
Kohtumisteni!

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: